Samenwerking Hofstede Elektro te Beltrum en Porskamp Installatietechniek

Beltrum-Lichtenvoorde  -  Hofstede Elektro Totaal in Beltrum en Porskamp Installatietechniek in Lichtenvoorde hebben besloten om met ingang van 1 november a.s. een samenwerkingsverband aan te gaan.

Beide bedrijven blijven vooralsnog bestaan op de huidige locatie, maar zullen daarbijelkaar zoveel mogelijk van dienst zijn bij alle voorkomende werkzaamheden. Hierbij dient met name gedacht te worden aan het realiseren van elektro- en ventilatiewerken voor in de eerste plaats de bestaande klanten van Hofstede en vervolgens voor potentiële nieuwe klanten.

De belangrijkste aanleiding voor het aangaan van een samenwerkingsverband betreft het gegeven dat ondernemer Tonnie Hofstede (62) het vanwege zijn gezondheid rustiger aan moet doen en niet de beschikking heeft over een directe bedrijfsopvolger.
Ondernemer Tonnie Hofstede, in Beltrum en omgeving bekend vanwege de installatie van elektro en ventilatie en daarnaast de winkel met witgoed, is zelf erg gelukkig met deze oplossing.
“Het grote voordeel van dit besluit is, dat ik gewoon mijn werk kan blijven doen, terwijl de onzekerheid voor de toekomst op deze manier grotendeels is weggenomen. Het geeft een goed gevoel dat ik alle klanten nu duidelijkheid kan verschaffen met betrekking tot de plannen. Vanwege mijn leeftijd in combinatie met mijn gezondheid ben ik al enige tijd bezig om een passende oplossing te zoeken om het voortbestaan van Hofstede Elektro te garanderen. Samenwerking met Porskamp Installatietechniek is voor mij dan ook een prima oplossing.” 

Porskamp Installatietechniek 

Ook de beide directieleden, André ten Have en Jos Schotman van Porskamp Installatietechniek, zijn erg content met de samenwerking. Het bedrijf Porskamp Installatietechniek is door overname ontstaan in 1994 en gestart vanuit Vragender. Sedert 2002 is het bedrijf, dat garant staat voor service, kwaliteit en samenwerking, gehuisvest aan de Mercatorstraat in Lichtenvoorde.

“Wij hebben op dit moment in totaal 25 medewerkers in dienst. Porskamp Installatietechniek heeft dientengevolge alle disciplines en dus ook de benodigde knowhow reeds in huis. Wij streven ernaar om de samenwerking met Hofstede zo geruisloos mogelijk te laten verlopen, derhalve zonder opvallende veranderingen. Wel willen wij benadrukken dat onze 24-uurs bereikbaarheid, en dat zeven dagen in de week, straks vanzelfsprekend ook geldt voor alle bestaande en nieuwe klanten van Hofstede. Het doortrekken van deze bij ons hoog aangeschreven service heeft derhalve de hoogste prioriteit. Zeker het direct ter plekke zijn bij extreme situaties is en blijft onze belangrijkste doelstelling. Wij verrichten onze werkzaamheden voornamelijk in de agrarische, utiliteits- en particuliere sector en daarin past het jarenlange vertrouwde bedrijfsconcept van Hofstede meer dan uitstekend. Onze insteek is derhalve gericht op een duidelijke toename van het aantal tevreden klanten”, aldus de ondernemers Ten Have en Schotman.

Aangevuld door Beltrummenaar Tonnie Hofstede met de woorden: “De winkel en het magazijn hier aan de Dorpsstraat in Beltrum blijven gewoon gehandhaafd voor onder andere de verkoop van witgoed, huishoudelijke apparatuur en installatiemateriaal. Dat en vooral het feit dat ik hier de contactpersoon blijf voor al de klanten uit Beltrum en omgeving, geeft mij de meeste voldoening.” 

Foto: Theo Huijskes. 

  • Storingsmeldingen
  • Toepassingen van duurzame energie
  • Bekijk de onlangs gerealiseerde projecten van Porskamp Installatietechniek
  • Onderhoudsabonnementen en 24 uurs Storingsdienst
  • Porskamp Installatietechniek op Facebook
  • Samenwerking Hofstede Elektro Beltrum en Porskamp Installatietechniek
  • Laar Installatietechniek
  • HJ Porskamp Eibergen