Stofzuiginstallatie

Hanson centrale stofzuigsystemen heeft al meer dan 35 jaar ervaring met de verkoop van centrale stofzuigsystemen. Met een inbouw stofzuigsysteem van Hanson kunt u sneller, schoner en comfortabeler stofzuigen.

De sterke reinigingskracht van systeem het wordt geproduceerd door één of meerdere luchtturbine motoren. De unit met stofcontainer wordt in de garage, de kelder, de bijkeuken, op de zolder, in een kast of onder een trap geplaatst. Buizen verbinden de motorunit met onopvallende stofinlaten die in de woning worden aangebracht.
Door de lichte flexibele stofzuigslang in de stofinlaat te steken wordt het systeem automatisch in werking gesteld. Bij het uittrekken van de zuigslang schakelt het systeem automatisch uit. Het aan- en uitschakelen van het systeem kan ook d.m.v. een schakelaar op de handgreep.

Het vuil wordt opgevangen in een speciale poreuze papieren stofzak die goed lucht doorlatend is.
Deze wordt gesteund door een uitwasbare stofzak van textiel die tevens als tweede filter dient. De kleinste stofdeeltjes die door beide stofzakken doordringen worden opgevangen door een uitwasbaar micronfilter die voor de motor(en) is geplaatst.

Het Hanson filtersysteem zorgt voor optimale zuigkracht en de beste filtering van het vuil wat van belang is voor een lang leven van de motoren.
Omdat er schone lucht uit de machine komt is een afvoer van de lucht naar buiten niet noodzakelijk (wel mogelijk).
Bij het zuigen met een centraal stofzuigsysteem ontstaat praktisch geen turbulentie en totaal geen bacterie verspreiding zoals bij een gewone stofzuiger. De allergenen worden niet, zoals bij een gewone stofzuiger, in de ruimte teruggeblazen maar uit het huis verwijderd. Alle Hanson units zijn voorzien van gepatenteerde geluidsisolerende compartimenten en akoestische motoren die deze units tot de stilste op de markt maken. Er zijn 3 typen systemen. Voor meer informatie gaat u naar hun website.

 

  • Storingsmeldingen
  • Toepassingen van duurzame energie
  • Bekijk de onlangs gerealiseerde projecten van Porskamp Installatietechniek
  • Onderhoudsabonnementen en 24 uurs Storingsdienst
  • Porskamp Installatietechniek op Facebook
  • Samenwerking Hofstede Elektro Beltrum en Porskamp Installatietechniek
  • Laar Installatietechniek
  • HJ Porskamp Eibergen