Lichtenvoorde - Oost Gelre
Porskamp Installatietechniek B.V. - Lichtenvoorde

Porskamp Installatietechniek B.V.
Kaart en Routeplanner Mercatorstraat 7, 7131 PW Lichtenvoorde Oost Gelre
Telefoon: 0544 37 21 79
E: instal@porskamp.com

Combi-HR ketels

Een combiketel is een cv-ketel die zowel voor de verwarming van uw woning zorgt als voor de warmwatervoorziening. Deze ketels worden vooral veel toegepast in ééngezinswoningen, met een gemiddelde vraag naar warmwater. Ontspanning, comfort, luxe... Veel warm water is de trend en de meeste combi-HR ketels kunnen hier feilloos aan voldoen.

ATAG

Ruimte besparen en toch een uitstekend warmwatercomfort?
Het CompactSysteem voorziet in een Combi CV-ketel die zijn uitgerust met een geïntegreerde warmwatervoorziening. Het unieke Combi-programma kan zorgen voor een gelijkmatige temperatuur van het warmwater en gelijktijdig voor een constante temperatuur in huis. ATAG heeft een brede range van HR-ketels. van de I-serie en de compacte A-serie tot het warm water kanon de QCC.
Voor meer informatie zie ook: www.atagverwarming.nl

ATAG heeft de volgende combi-HR ketels:

I-serie: i28C - i28EC - i36C - i36EC
Dé nieuwe standaard in CV ketels!
De ATAG i-Serie blinkt uit in energiezuinigheid en snel veel warm water. Daarmee zet ATAG haar traditie voort van de meest innovatieve CV ketels met het hoogste rendement. Zijn compacte formaat maakt dat hij makkelijk kan worden geplaatst in kleine ruimten, zoals een keukenkastje. Met een rendement van 110,3% gedurende de hele levensduur, scoort de ATAG i-Serie hoger dan welk ander merk dan ook.

A-serie: A203C - A203EC - A244CL - A244EC - A285C - E285EC
U wilt een warm en aangenaam huis. Snel voldoende warm water in bad of onder de douche op momenten dat u dat wenst. Met een ATAG A CV-ketel bent u 24 uur per dag verzekerd van de beste kwaliteit, het hoogste rendement en een optimaal comfort. En dat tegen de laagste kosten.

E-Serie
: E325EC - E325EC + One
De ATAG E325EC is een absolute topketel die garant staat voor optimaal comfort in huis. Deze ketel heeft rendementen waar geen andere HR-ketel aankan tippen. Dit is onlangs opnieuw bewezen door de Consumentenbond. Met de E325EC bespaart u dus fors op uw energiekosten!
En behaalde het predikaat: "Beste uit de test"!

Q-Serie: Q25C - Q38C - Q42C - Q51C - Q30CC
De combiketels van de nieuwe Q-serie leveren nu extra veel warm water.
De Q serie heeft een warmwatervoorziening door middel van een geïntegreerde boiler met een warmwatervoorraad van tussen de 14 en 100 liter.
De Consumentenbond beoordeelde de Q25C in de Consumentengids van september 2006 en ook in 2009 weer als beste voorraadtoestel.
De nieuwe Q51C biedt zelfs CW6 (Gaskeurlabel Comfortklasse Warm water)!
Als enige in zijn soort levert deze continu 23 liter/min water van 38°C. In 5 minuten uw bad (100L) gevuld.

NEFIT

TopLine AquaPower II - Met de TopLine AquaPower kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid met de nieuwe Low Energy pomp (tot 75% lager verbruik). Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Er zijn vier AquaPower-toestellen met drie verschillende vermogens (25, 30 en 45 kw). Alle Nefit TopLine-combiketels zijn voorzien van het Gaskeur NZ-label. Dit betekent dat ze te combineren zijn met een milieuvriendelijke zonneboiler.

TopLine AquaPower Plus II - optimale warmwatervoorziening met een geïntegreerde boiler
Geen enkel combi-toestel kan tippen aan de TopLine AquaPower Plus als het gaat om ultiem warmwatercomfort op meerdere plaatsen tegelijk. Overal tegelijk, direct, veel en eindeloos warm water (25kW en 30kW).

TrendLine II HR-ketels - De nieuwe trend in compacte kwaliteit
TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'. Vanaf 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strengere Europese regelgeving. Alleen al de Low Energy pomp, met prestaties die het A-label overtreffen, levert een flinke besparing op. TrendLine garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige gassamenstellingen. Zelfs biogas bijmengen kan. Uitbreiding met duurzame energie mogelijk. TrendLine is uitgerust met de slimste software van dit moment, Intelligence Plus. Vergeleken met de vorige generatie HR-ketels bespaart TrendLine vele euro's. (25kW en 30kW)

TrendLine AquaPower Plus II - TrendLine HR-ketel met QuickLoad Voorraadboiler
TrendLine AquaPower Plus combineert ultiem warmwatercomfort met energiebesparing. Niet alleen is het de meest compacte oplossing met warm water op voorraad, het is ook de meest energiezuinige. (25kW en 30kW)

ProLine NxT HR-ketels - klein en compact
De nieuwe Nefit ProLine NxT is de kleinste compleet uitgeruste HR-combiketel. Zo klein dat hij vrijwel overal past, maar met prestaties van formaat. De ProLine NxT is uniek in zijn soort: het is niet zomaar een kleine combiketel, maar in alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

Nefit BaseLine II HR-ketel
De degelijke Nefit BaseLine II HR-ketel voldoet probleemloos aan alle eigentijdse wensen: energiebesparing, behaaglijk gelijkmatige warmte en royaal warm water. Dé oplossing wanneer naast zekerheid ook de prijs telt.

Specificaties van alle types vindt u op www.nefit.nl

VAILLANT

De ecoTEC plus is het meest efficiënte toestel van Vaillant,
beschikbaar in alle warmwatercomfortklassen. Het zeer hoge rendement wordt bereikt dankzij onder andere een zuinige A-labelpomp en zeer laag stand-by verbruik. Het Comfortysteem: ecoCOMPACT heeft een Kleine opstelruimte van 60 bij 69 centimeter en geen vrije ruimte nodig aan de zijkant. Veel warm water met een nog hoger rendement dankzij het boiler oplaadsysteem. Een Ingebouwd leidingwerk, appendages en expansievat bespaart tijd en geld tijdens de installatie.
Verder heeft Vaillant de ecoTEC pure in zijn assortiment.

Specificaties van alle types vindt u op www.vaillant.nl

REMEHA

Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis
Remeha heeft 6 lijnen combi HR-wandketels in zijn assortiment.
De Tzerra, Tzerra Plus, Calenta, Avanta, Quinta en Calora Tower serie.
De Calenta CW6 is in de Calenta serie het absolute topmodel. Wie prijs stelt op vrijwel onbeperkt warmwatercomfort, bijvoorbeeld voor een stortdouche of een royaal ligbad, beschikt met de Remeha Calenta CW6 over een eigen, onuitputtelijke warmwaterbron.
Met de Tzerra en Tzerra Plus brengt Remeha dé standaard in kwaliteit. Door hoogwaardige, geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten, is de Tzerra (Plus) een zorgeloze ketel voor een nog hogere betrouwbaarheid.