Lichtenvoorde - Oost Gelre
Porskamp Installatietechniek B.V. - Lichtenvoorde

Porskamp Installatietechniek B.V.
Kaart en Routeplanner Mercatorstraat 7, 7131 PW Lichtenvoorde Oost Gelre
Telefoon: 0544 37 21 79
E: instal@porskamp.com

Vloerverwarming

Vloerverwarming verwarmt de vloer van een vertrek gelijkmatig door middel van straling.
Doordat de warmte vrijwel geheel wordt afgegeven door radiatie verdeeld over de gehele vloer, is de warmteafgifte overal in de ruimte gelijk en is er slechts minimaal sprake van temperatuurgelaagdheid in de ruimtelucht. Hierdoor ontstaat een zeer aangename temperatuur. Aan de vloerverwarming is een thermostaat gekoppeld die de temperatuur regelt. Vloerverwarming wordt vaak opgenomen in een HR-CV-installatie, in plaats of samen met radiatoren.

JK vloerverwarming
Met speciaal door JK vloerverwarming ontwikkelde en gepatenteerde systemen is er voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. In nieuwbouw, maar zeker ook in bestaande situaties.
Als enige vloerverwarmingsbedrijf in Nederland heeft JK vloerverwarming het certificaat Din geprüft op al haar ingeslepen vloerverwarmingssystemen. Mede door deze Europese norm bent u er altijd zeker van dat onze vloerverwarming aan alle eisen op het gebied van warmteafgifte voldoet.
De ingeslepen vloerverwarming van JK heeft geen invloed op de sterkte van de dekvloer. Verroeste verdelers kunnen voor grote problemen zorgen in uw installatie. Die zult u in hun installaties niet tegenkomen. Met JK vloerverwarming kiest u voor kwaliteit. Meer informatie: www.jk-nl.com

Albrand vloerverwarming

Albrand uit Zevenaar heeft een uitgebreide range aan producten en biedt voor iedere situatie de meest optimale verdeler. Of het nu gaat om een badkamer, een serre of grote utiliteitsprojecten zoals fabriekshallen of varkensstallen. Voor iedere situatie is er de perfecte verdeler (van 1 tot en met 21 groepen!).
De albrand vloerverwarmingsverdeler is het hart van het vloerverwarmingssysteem.
De verdeler bepaalt in belangrijke mate het comfort, de efficiency en het energieverbruik van het systeem. De verdelers hanteren het mengprincipe vóór de pomp, zodat de volledige pompcapaciteit gebruikt wordt voor de vloerverwarming. Dankzij dit gunstige mengprincipe kunt u de verdelers overal toepassen: in combinatie met cv-ketels en bij lage temperatuursystemen, zoals warmtepompen, warmtekrachtkoppelingen, zonnecollectoren en wtw-systemen.

Albrand verdelers zijn hydraulisch neutraal. Zo blijft de doorstroming in het primaire CV-circuit optimaal en wordt deze niet beïnvloed door het vloerverwarmingcircuit. De verdelers hebben bovendien een uitstekende drievoudige beveiliging tegen te heet CV-water in de vloer.
Ook voor het laten infrezen (inslijpen) van uw vloerverwarming bent u bij Albrand aan het juiste adres.
Meer informatie: www.albrand.nl

RADSON

Specialist in vloerverwarming en radiatoren. Met vloerverwarming heeft u steeds comfortabele warmte door gelijkmatige warmtverdeleing zonder stofcirculatie. Een combinatie van beide systemen zal wellicht bij de meesten absolute voldoening schenken. In dat geval spreken we van een comfort-verwarming. Vloerverwarming is energiezuinig. Met vloerverwarming in combinatie met radiatoren bespaart u 10% op uw verwarmingskosten en Radson geeft 10 jaar garantie op het systeem. Wat betreft de vloerafwerking bent u helemaal vrij. Radson vloerverwarming is geschikt voor vrijwel elk vloertype : hout, tegels, tapijt, laminaat…

Noppjet
ideaal voor renovatie,
zeer dunne opbouw-hoogte (max. 60 mm), weinig massa
Rolljet
De Rolljet is een eenvoudig en snel te verleggen systeem op rol en clipsen voor de bevestiging
Clickjet
ideaal voor projecttoepassingen.
Voor toepassingen waarbij reeds een
geïsoleerde ondervloer aanwezig is
Eljet
Radson elektrische vloerverwarming. Zowel geschikt voor nieuwbouw als verbouw. Levering met gebruiksvriendelijke omgevingsthermostaat

Meer informatie over Radson vloerverwarming vindt u op hun website.