Lichtenvoorde - Oost Gelre
Porskamp Installatietechniek B.V. - Lichtenvoorde

Porskamp Installatietechniek B.V.
Kaart en Routeplanner Mercatorstraat 7, 7131 PW Lichtenvoorde Oost Gelre
Telefoon: 0544 37 21 79
E: instal@porskamp.com

Electrische installaties voor de agrarische sector

In de agrarische sector en intensieve veehouderij is de omvang en complexiteit van elektrische installaties de laatste jaren enorm toegenomen. Defecten en gebreken in dergelijke elektrische installaties kunnen dan ook oorzaak zijn van een ongeval of brand met al dan niet verstrekkende gevolgen. Daarom is de kwaliteit van de installatie en het het overige installatiewerk van groot belang.

Porskamp Installatietechniek b.v. is veel werkzaam in de agrarische sector. Al jaren voorzien en onderhouden wij complete installaties in diverse agrarische sectoren.
Door de jarenlange ervaring hebben we een ruime kennis en ervaring in huis van diverse technische installaties in de sector.
Porskamp Installatietechniek  houdt terdege rekening met de invloed van ammoniak en vocht door toepassing van hoogwaardig installatiemateriaal.
Wij zijn dealer van SKOV en werken tevens met installaties van o.a. Stienen, Fancom en Suevia. Van die merken hebben we, m.b.t. ventilatie, computers en diverse cv ketels/heaters, reserveonderdelen op voorraad om dringende storingen snel te kunnen verhelpen.

SUEVIA

Suevia drinksystemen worden vervaardigd in het Zuid-Duitse Kirchheim waar al sinds 1923 de volledige productie is gesitueerd. Alle delen worden in de eigen fabriek gemaakt. De volledige discipline in gietijzer gieten, emailleren, spuit- en rotatiegieten van kunststof, lasersnijden en dieptrekken van roest vaststaal wordt beheerst door eigen vakmensen en maakt Suevia flexibel.
Suevia maakt o.a drinkbakken voor rundvee en varkens, verwarmbare systemen en warm watercirculatieunits.Het assortiment is volledig en zeer breed en bevat naast een compleet programma drinksystemen ook kalvereniglo’s, koeborstels, klauwenbaden, voerbakken, etc. www.suevia.nl

Agrilight Stalverlichting

Agrilight is expert op het gebied van professionele verlichting voor stallen en agrarische bedrijfsgebouwen. Met een compleet assortiment armaturen met high-tech reflectoren, mensen met lichtjaren ervaring en uitgebreide onderzoek- en productiefaciliteiten is Agrilight bij uitstek de beste leverancier voor uw stalverlichting. Samen met onze distributeurs/ installateurs kunnen ze u een lichtinstallatie op maat leveren.
Meer informatie: www.agrilight.nl