Lichtenvoorde - Oost Gelre
Porskamp Installatietechniek B.V. - Lichtenvoorde

Porskamp Installatietechniek B.V.
Kaart en Routeplanner Mercatorstraat 7, 7131 PW Lichtenvoorde Oost Gelre
Telefoon: 0544 37 21 79
E: instal@porskamp.com

Stienen BE - Complete oplossingen voor elk bedrijf

De juiste hoeveelheid lucht, met de juiste snelheid, op de juiste plaats bij uw dieren. Ongeacht staltype, buitenklimaat of huisvestingssysteem. Dat is het geheim van een gezond klimaat. Stienen ontwikkelt een compleet assortiment stalcomputers, luchtregelunits, ventilatoren, alarmsystemen en managementsoftware waarmee we onze klanten wereldwijd, de juiste oplossing bieden. Meer info: www.stienenbe.com

Porskamp Installatietechniek is dealer voor Stienen BE. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via telefoon 0544 372179 of e-mail instal@porskamp.com

Varkenshouderij

Centrale afzuiging - De stille kracht achter uw bedrijf

Bij centrale afzuiging zijn alle afdelingen aangesloten op een luchtkanaal met centraal geplaatste ventilatoren. Elke afdeling heeft een AQC-luchtregelunit die de ventilatie per afdeling nauwkeurig meet en regelt. De afdeling met de hoogste ventilatiebehoefte bepaalt de capaciteit van de centrale ventilatoren die geregeld worden via een frequentieregelaar. Zo verzekert centrale afzuiging u van een energiezuinig en optimaal ventilatiesysteem waarbij u het emissiepunt vrij bepaalt en eventueel een luchtwasser toepast. Stienen BE ontwikkelde een flexibel samen te stellen besturingssysteem waarmee u centrale afzuiging helemaal volgens uw wens mogelijk maakt.

Pluimveehouderij

Complete stalautomatisering - voor een optimaal resultaat

Alle touwtjes volledig in eigen hand. Dat vereist een perfecte controle over voer, klimaat en productieresultaten. Stienen BE levert een compleet assortiment bewezen techniek dat garant staat voor een optimaal resultaat.

Natuurlijke Ventilatie

Ventilatietechniek - Natuurlijke ventilatie op een economische manier

Voor iedereen die een natuurlijk geventileerde stal wil ondersteunen met mechanische ventilatie, ontwikkelden we regelaars voor ventilatoren, luchtinlaatkleppen en gordijnen. We passen ze toe in stallen met rundvee, kalkoenen, eenden, pelsdieren en tal van andere situaties. Zo zorgt u voor voldoende verse lucht en zuurstof en voorkomt u problemen met tocht, koude luchtval en luchtwegproblemen.

Farm Connect

Ons innovatieve Cloud Computing systeem

Door middel van de IP-485 gateway heeft u op iedere plek ter wereld beschikking over uw bedrijfsdata. Alle managementinformatie uit de procescomputers wordt via een VPN beveiligde verbinding opgeslagen bij het data centre in de ‘cloud’. Via een webbrowser kunt u hier inloggen en beschikt u over uw bedrijfsgegevens. Doordat deze gegevens, eventueel van verschillende locaties, gecentraliseerd zijn, heeft u meteen een compleet overzicht. Klantspecifieke gebruikersschermen zorgen voor een snelle en gemakkelijke implementatie van het nieuwe systeem. Farm Connect geeft u zo de mogelijkheid uw bedrijf zonder problemen aan te sturen, waar ook ter wereld.