Lichtenvoorde - Oost Gelre
Porskamp Installatietechniek B.V. - Lichtenvoorde

Porskamp Installatietechniek B.V.
Kaart en Routeplanner Mercatorstraat 7, 7131 PW Lichtenvoorde Oost Gelre
Telefoon: 0544 37 21 79
E: instal@porskamp.com

FANCOM: Klaar voor de toekomst

Fancom gaat wereldwijd voorop in de ontwikkeling van automatiseringssystemen voor de veehouderij. Ons doel is om voor onze klanten de optimale condities te creëren, zowel in de stal als voor de bedrijfsvoering. Dat doen we door onze systemen voor klimaatbeheersing, voerautomatisering, biometrie en datamanagement zodanig op elkaar af te stemmen dat ze elkaar versterken en u er als ondernemer optimaal profijt van heeft. Meer informatie: www.fancom.nl

Porskamp Installatietechniek is dealer voor FANCOM. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via telefoon 0544 372179 of e-mail instal@porskamp.com

iFarming

Duurzame oplossing
iFarming is Fancom's oplossing voor de toekomstige veehouderij. iFarming kenmerkt zich door een automatische en continue monitoring van alle omgevingscondities in de stal, gecombineerd met metingen op en aan het dier. Met als resultaat een duurzame en rendabele productie.

De stal van de toekomst
De varkens- en kippenstal van de toekomst ziet er anders uit dan we nu kennen. De invoering van technologie en het vermogen om risico's te verminderen brengt ons dichter bij het ​​creëren van de optimale leefomgeving voor de dieren. Door de boer de middelen te bieden om snel te reageren op bedreigingen kunnen we onze zorg om de gezondheid van grote groepen dieren verminderen.

Varkens en Pluimvee

iFarming is geen toekomstmuziek maar dagelijkse realiteit. Steeds meer varkenshouders en pluimveehouders gaan over tot deze slimme bedrijfsvoering. U krijgt immers te maken met een markt die sneller verandert dan ooit. Stijgende kosten voor voer en energie zetten uw rendement steeds meer onder druk. Bovendien eist de markt dat u duurzaam en verantwoord produceert.

Wij zien een schaalvergroting en spreiding over meerdere locaties. Toch wilt u de processen in uw stal van dag tot dag kunnen controleren. Zijn de varkens gezond? Hoe staat het met het voer- en waterverbruik? Groeien de dieren volgens verwachting of moet ik mijn afleverplanning aanpassen? Allemaal zaken waar u op kunt sturen wanneer u grip heeft op de zaak.

IFarming biedt u de middelen voor een efficiente dagelijkse leiding over uw bedrijf. De pijlers voor iFarming zijn onze vertrouwde systemen voor klimaatregeling, voerautomatisering en biometrie, die we via onze datamanagement oplossingen zodanig op elkaar afstemmen dat ze elkaar versterken.