Lichtenvoorde - Oost Gelre
Porskamp Installatietechniek B.V. - Lichtenvoorde

Porskamp Installatietechniek B.V.
Kaart en Routeplanner Mercatorstraat 7, 7131 PW Lichtenvoorde Oost Gelre
Telefoon: 0544 37 21 79
E: instal@porskamp.com

Solotoestellen, solo HR ketels

Een solotoestel is geschikt voor situaties waar geen behoefte bestaat aan warmwater. Er zijn zeer zuinige CV-ketels in de handel met verschillende vermogens. De meeste CV-ketels zijn wel voorbereid om er later alsnog een boiler aan te kunnen koppelen.

ATAG

ATAG CV-ketels zijn in staat jarenlang topprestaties te leveren. Daarom garandeert ATAG deze warmte ook voor vele jaren. U profiteert van 5 jaar garantie op onderdelen en maar liefst 15 jaar op de RVS warmtewisselaar. Het is zelfs mogelijk de onderdelen garantie te verlengen tot 10 of 15 jaar.
Dat is pas zekerheid! Voor meer informatie zie ook: www.atagverwarming.nl
Enkele voorbeelden:

 • De ATAG i32S
  Uit de Consumentenbondtest blijkt maar eens weer dat comfort en energiezuinigheid uitstekend samengaan. De 32S is bij uitstek geschikt voor het efficient verwarmen van uw woning of bedrijfspand waarbij geen warm sanitair water nodig is. Maar in combinatie met een ComfortBoiler heeft u toch de mogelijkheid van extra veel warm water.
 • De ATAG Q25S, Q38S, Q51S en Q60S zijn Solo-ketels zonder warmwatervoorziening. Het is zeer geschikt voor situaties waar geen behoefte is aan warm tapwater of kan gecombineerd worden met een aparte boiler.
  Capaciteit 25, 38, 51 en 60 kW.
 • De ATAG E320 S kan aangesloten worden op aparte CBS boiler en levert hiermee voldoende warmwater voor douchen of het snel vullen van uw ligbad. De ATAG E is bovendien een betrouwbare CV-ketel die eenvoudig en snel door uw installateur geïnstalleerd en onderhouden kan worden. Capaciteit 32 kW.
 • ATAG XL - Cv-ketels; bedrijfsruimtes efficiënt en energiezuinig verwarmen!
  De ATAG XL is een wandhangende hoog vermogen cv-ketel die zijn toepassing vindt in nieuwbouw en renovatie waar grote vermogens worden gevraagd van 70kW tot 1,1 MW.
  De ATAG XL onderscheidt zich vanwege het feit dat het de zuinigste cv-ketel is, hij wordt geïnstalleerd volgens het eenvoudige ‘plug and play’ principe en alle extra’s al standaard zijn geïntegreerd in de ketel. Bovendien kan met de ATAG XL de laagste Total Cost of Ownership gerealiseerd worden en is de XL dus ook vanuit financieel oogpunt de beste keuze.
  De ATAG XL in Cascade is de oplossing waar de hoogste eisen gesteld worden aan energiebesparing, betrouwbaarheid en reductie van CO2.
  Alle ketels uit de XL-Serie hebben gelijke, compacte, afmetingen en vormen samen met de hydraulische systemen een superzuinige en efficiënte installatie met een minimum aan benodigde ruimte.

NEFIT

9000i HR 25/35/50 B zwart of wit
De Nefit 9000i belichaamt de next step in warmtecomfort: intelligente techniek, iconisch design en innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierbij hebben we geen enkele concessie gedaan als het gaat om de ultieme beleving. Want de beleving is waar het uiteindelijk om draait: techniek dient de mens; niet andersom. Alles wat u van de nieuwe generatie HR-toestellen verlangt én meer, komt samen in de Nefit 9000i. De ‘i’ voor internet? Zeker, via de optionele slimme Wifi thermostaat Nefit Easy (Energielabel A+). Voor een hoogwaardige warmwatervoorziening kan de Nefit 9000i worden gecombineerd met een bijpassende boiler uit de vernieuwde range, van 80 tot 1.000 liter.

Het intelligente touchscreen wijst automatisch de goede weg. Stap voor stap wordt in klare taal alleen de benodigde informatie getoond. Bediening met smartphone of tablet en service op afstand zijn mogelijk dankzij de optionele Nefit Easy thermostaat.
Nefit 9000i drie vermogens beschikbaar: 25kW, 35kW en 50kW

Nefit TopLine HR 50/70/100 II
Nefit TopLine HR 50/70/100 II is de nieuwe generatie HR-ketels met groot vermogen. Het topmodel voor alle situaties waarin veel vermogen én optimale energiebesparing gevraagd wordt. TopLine HR II is krachtig, duurzaam, servicevriendelijk en zeer breed toepasbaar, zowel 'standalone', als in cascade-opstellingen
Meer informatie: www.nefit.nl

VAILLANT

Vaillant presenteert u een complete lijn HR-ketels die uitblinken in comfort, rendement en duurzaamheid. De ecoTEC plus soloketel is een hoogwaardig solotoestel, verkrijgbaar in 45 kW en 65 kW. Indien u een ketel alleen voor verwarming nodig heeft, is ook de thermoCOMPACT als cv-ketel geschikt.

Voordelen ecoTEC plus soloketel  op een rij:
Voorzien van hoogwaardige, duurzame materialen voor lange levensduur; roestvrijstalen warmtewisselaar; geluidsarm; minimaal onderhoud nodig; nog zuiniger door groter modulatiebereik en de A-label pomp; eenvoudige bediening. Het strakke en tijdloze design van de ecoTEC plus soloketel is opvallend, maar het beste aan deze HR-ketel blijft de vooruitstrevende techniek.. www.vaillant.nl

REMEHA

Een hypermoderne HR-wandketel uit de Remeha Calenta serie, kan in solo-uitvoering worden geleverd. Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor onbezorgde warmte. Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft.
De Calenta behaalt, in combinatie met de iSense kamerthermostaat,een hoog rendement. De ketel is verder voorzien van een modulerende pomp (energieklasse A) die garant staat voor een laag elektriciteitsverbruik en een hoog rendement over het gehele belastingsbereik.

Het toestel is flexibel in zijn toepassingen, eenvoudig te installeren en zeer servicevriendelijk. U heeft zelf nauwelijks omkijken naar het toestel.
www.remeha.nl